ČEKA SE NIKOLIN ODGOVOR - Meloun mi je rekao da ću startovati ispred Jokića! (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Denvera izjavilo da mu je trener Nagetsa obećao da neće biti na klupi, već od prvog minuta na parketu, iako je Srbin dvostruki uzastopni osvajač MVP NBA lige.

ČEKA SE NIKOLIN ODGOVOR - Meloun mi je rekao da ću startovati ispred Jokića! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Nikola Jokić (27), dvostruki uzastopni MVP NBA lige koji je nedavno potpisao supermaks ugovor sa Denver Nagetsima trenutno je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije na pripremama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo (1. - 18. septembar).

Popularni Džoker će u franšizi iz Kolorada na poziciji centra u novoj sezoni imati pomoć iskusnog veterana Deandre Džordana (34).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Deandre Džordan (levo) u dresu Lejkersa i Nikola Jokić

- Meloun mi je rekao da ću biti starter ispred Jokića - našalio se Džordan na početku razgovora za "Denver Post".

Učesnik "Ol Star" utakmice iz 2017. godine zna svoju ulogu u dresu Denvera.

- Naravno da svi znaju da je Jokić zmijina glava stoga će moja uloga biti u ulasku sa klupe, pomaganju toj drugoj postavi u postavljanju blokova, ostavljanju igrača samim na šutu, kao i realizaciji svega što mogu u tranziciji, hvatanju ofanzivnih skokova, tako i na defanzivnom kraju pomagati - rekao je Amerikanac.

Nekadašnji as Los Anđeles Klipersa, Njujork Niksa, Bruklin Netsa, Los Anđeles Lejkersa i Filadelfije upitan je da li bi se složio da ne igra svake večeri, ako Majk Meloun, trener Nagetsa to ne odluči.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Deandre Džordan zakucava pored Nikole Jokića (levo)

- To je nešto što ćemo tek videti - zaključio je osvajač zlatne medalje sa Olimpijskih igara 2016. godine u Rio de Žaneiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading