Centar napravio haos: Prvo NALJUTIO Obradovića, a sada celu Tursku!

Autor:

Sport

05.08.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuli drvlje i kamenje po njemu.

Centar napravio haos: Prvo NALJUTIO Obradovića, a sada celu Tursku!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Turski košarkaš Omer Jurtseven razočarao je celokupmu javnost na Bosforu odlukom da ne zaigra za nacionalni tim na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Centar je svojevremeno razočarao i Željka Obradovića pošto je rešio da napusti Fenerbahče 2016. godine i otiisne se u Ameriku "zbog manjka minutaže".

On ne mari za ovaj tim, a ni za nas. On jedino brine o sebi. Što se njega tiče, ovaj tim ne postoji. Prošlog leta, odlučili smo da promenimo ekipu. Pružili smo šansu mladim igračima, jer smo smatrali da su oni budućnost kluba. Ponudili smo mu petogodišnji produžetak ugovora, sa neverovatnom ponudom, koja podrazumeva mogućnost odlaska u NBA svake godine. Razmišljao je o tome dva meseca i onda je odbio - opisao je raskid popularni Žoc.

Republika

Foto: Starsport

Prvo naljutio Žoca, pa Turke

Centar Majamija je ponovo u žiži javnosti, još jednom u negativnom kontekstu.

Želeo sam da od mene lično čujete delove koji nedostaju u vestima ovih dana kada ste pročitali vest da 'bez dozvole nisam otišao u kamp reprezentacije' koju je napisala jedna osoba, a da me prethodno nije ni nazvala - naveo je u otvorenom pismu Turčin, a potom je dodao:

Mislim da ćete mnogo bolje razumeti kada se uključite u temu umesto da čitate šta ću da kažem kao odgovor na vest. Možda nisam mogao da učestvujem na ovom turniru, ali moji treneri, menadžeri i prijatelji koji me najbolje poznaju znaju da ću, ako budem pozvan za Olimpijske igre i Svetsko prvenstvo, igrati.

 

 

Jurtseven se još jednom "obrušio" na medije.

- Kao Omer Faruk Jurtseven, neću biti uvređen medijskim manipulacijama. Dres reprezentacije sam sa ponosom nosim mnogo puta u kategorijama U-16, U-18, U-20 i A reprezentaciji - podvukao je 24-godišnji as, koji je poželeo sreću Turcima na Evrobasketu koji je na programu od 1. do 18. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading