(VIDEO) Skromni Bjelica u pobedi Minesote

Autor:

Sport

15.01.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Minesote Timbervulvs slavili su protiv Portland Trejlblejzersa na svom terenu rezultatom 120:103 uz skroman učinak našeg Nemanje Bjelice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica upisao samo 5 poena

Srpski košarkaš je za 19 minuta na parketu postigao pet poena (dva od četitri šut iz igre, jedan od dva za tri), pet skokova, uz jednu asistenciju i dve izgubljene lopte.

Portland je imao vođstvo tokom čitavog prvog poluvremena, ali je Minesota zaigrala daleko bolje u nastavku, proradio je i šut sa svih pozicija, pa su lagano došli do preokreta.

"Vukovi" su sada četvrti u Zapadnoj konferenciji sa 20 pobeda i 16 poraza, dok Portland takođe ima plej-of poziciju pošto su osmi sa skorom 22-21.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džimi Batler sa 24 poena, uz pet skokova i četiri asistencije, a pratili su ga Džef Tig sa 22 poena i osam dodavanja, Kar-Entoni Tauns sa 20 poena i 11 skokova. 

Kod Blejzersa se istakao Demijen Lilard sa 21 poenom, osam asistencija i šest skokova, dok su po 18 poena postigli Pet Konaton i Si Džej Mekolum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading