DETONACIJA U MORAČI! Budućnost ODGOVORILA Večitima: U Podgoricu stiže MEGA POJAČANJE za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

01.08.2022

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavi na pragu dogovora sa dobro poznatim imenom ljubiteljima košarke na ovim prostorima.

DETONACIJA U MORAČI! Budućnost ODGOVORILA Večitima: U Podgoricu stiže MEGA POJAČANJE za sledeću sezonu!

Foto: Starsport

Alfa Kaba u duelu sa Stefanom Jovićem

Veliko pojačanje nalazi se pred vratima Podgorice! Francuski centar Alfa Kaba u završnoj je fazi pregovora sa ekipom Budućnosti, pa je sve prilika da će sledeće sezone nositi plai dres.

To bi ujedno značilo Kabin povratak na abaligaške parkete, na kojima je sa uspehom nosio opremu Mege u periodu između 2015. i 2017. godine. Informaciju o dolasku Francuza u glavni grad Crne Gore objavio je dobro obavešteni italijanski novinar Luka D'Alesandro putem Tvitera, a završetak posla i potpis ugovora očekuje se u narednih nekoliko dana.

 

 

Podsetimo da Kaba ima 26 godina, može da pokriva i poziciju "četiri", a odigrao je sjajnu sezonu u dresu turskog Gacijantepa sa dabl-dabl prosekom od 13,6 poena i 10,3 skokova u šampionatu. Podgoričani očigledno nemaju nameru da odustanu i rešeni su da učine sve što je u njihovoj moći da naredne takmičarske godine pokvare planove "večitima" na Jadranu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading