TRIPLETA I F4 EVROLIGE: Smailagić neskromno zagrmeo - Partizan ide na sve ili ništa sledeće sezone!

Autor:

Sport

31.07.2022

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli sa najvišim ciljevima ulaze u takmičarsku 2022/2023.

TRIPLETA I F4 EVROLIGE: Smailagić neskromno zagrmeo - Partizan ide na sve ili ništa sledeće sezone!

Foto: Starsport

Željko Obradović sa igračima Partizana

Krilni centar Partizana Alen Smailagić gaji velike ambicije pred narednu sezonu. Kotežanac, bivši as Golden Stejta, već je počeo sa napornim treninzima kako bi potpuno spreman dočekao izazove na parketu, a sa crno-belima želi da stigne do F4 Evrolige!

- Počeo sam pre tri nedelje da treniram. Posle operacije sam dobio zeleno svetlo doktora i to mi je bio znak da mogu da krenem maksimalno da radim. Treneri su se takođe raspitivali oko moje situacije, nisu hteli da forsiraju bilo šta. Počeo sam da treniram sa Acom Matovićem košarku, posle idem u teretanu, a kasnije tokom dana ponovo kod Ace na košarku - rekao je Smailagić za "Mozzartsport".

Srbin ima najviše ciljeve koje ne krije, bar što se tiče ambicija za sezonu 2022/2023.

Baš se spremamo da iznenadimo! Da napravimo bum ove sezone. Hajde da ne budem skroman...želimo da probamo da gađamo fajnal-for ili da osvojimo sve - podvukao je Alen Smailagić.

Republika

Foto: Starsport

Može li Žocov Partizan da osvoji sve?

Podsetimo da je Partizan minulu sezonu okončao bez osvojenog trofeja, ali je dobio specijalnu pozivnicu za učešće u Evroligi, što će biti Smailagićev debi u elitnom takmičenju na "starom kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading