ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: "Ako te pustimo kući, nećeš se ujutru probuditi"- oprostio sam se od porodice i saigrača!

Autor:

Sport

27.07.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao kroz pravi pakao.

ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: "Ako te pustimo kući, nećeš se ujutru probuditi"- oprostio sam se od porodice i saigrača!

Foto: youtube.com/printscreen/PodcastInkubator

Džanan Musa je ovog leta ostvario transfer karijere i postao novi košarkaš Real Madrida.

Ipak, godinu iza nas bosanskohercegovački košarkaš pamtiće i po borbi za život.

Naime, on je doživeo tešku povredu zbog koje je morao na pauzu, a malo ljudi je znalo da je zbog udarca u grkljan mogao da izgubi život.

- Bilo je strašno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao da pričam. Prišao sam sudiji, pokušavam da mu kažem, ali ne ide glas. Na poluvremenu ulazim u svlačionicu, stanem pred ogledalo i vidim da mi grkljan sa strane stoji. Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima... Vratio sam grkljan, a on se lagano pomera na stranu. Neverovatno. Klupski doktor je ušao, pomerao je grkljan i ja sam propričao", ispričao je Musa u "Podkast Inkubatoru - pa otkrio šta je nakon toga bila greška.

- Odigrao sam tu utakmicu, sve je bilo savršeno i nakon utakmice doktor mi je rekao da idem kući i da ćemo ujutro na pregled. Smatrao je da nije ništa opasno čim sam mogao da igram.

Sreća u nesreći je bila ta što je Musa sam odlučio da ode u bolnicu, gde su lekari uočili veliki hematom i poslali ga na CT.

Međutim, Musa je osetio nemir i otišao je u bolnicu gde su odmah uočili veliki hematom i poslali ga na CT.

- Čekao sam i tipkao na telefon s Rahidom Mahalbašićem šta da mi naruči u restoranu. Zatim ulazi pet doktora. Uhvatio me je za ruku jedan od njih i govori mi: Nemoj da se prepadneš, sve će biti OK, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi - otkriva doskorašnji košarkaš Breogana.

Potom je opisao šta se dalje dešavalo.

- Nije mi bilo ništa jasno. Saopštili su mi da me za 10 minuta moraju hitno operisati. Pokazali su mi snimak grkljana, rekli su mi da dišem bukvalno dva posto i da se svaki trenutak može zatvoriti i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenutku ni košarka, ni utakmice, ništa mi nije bilo bitno. Samo sam nazvao porodicu, bukvalno da se oprostim. Poslao sam u grupni chat Breogana poruku da se drže, da svima bude sretno u karijerama. Mislio sam da se neću izvući - rekao je Musa, čiji su život lekari spasili brzom intervencijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading