Čeka nas pravi Evrobasket! Janis potvrdio - igraće za Grčku!

Autor:

Sport

23.07.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo igraće za reprezentaciju Grčke na predstojećem Evropskom prvenstvu, saopštio je večeras predsednik nacionalnog saveza te zemlje Vangelis Liolios.

Čeka nas pravi Evrobasket! Janis potvrdio - igraće za Grčku!

Foto: Tanjug/AP

On je istakao da KS Grčke ima odličnu saradnju sa Milvokijem:

- Verujem da ćemo imati najbolje igrače u timu. Biće sa nama, jer Janis voli reprezentaciju i Grčku. On je to pre dva dana i najavio.


- Biće sa nama u septembru na EP", rekao je Liolios za zvanični sajt Košarkaškog saveza Grčke.

- Janis je uvek želeo da igra za Grčku i to od prvog dana kada sam razgovarao sa njim. Svi najbolji grčki košarkaši su uzbuđeni zato što će igrati za nacionalni tim- istakao je Liolios.

On je rekao da će u stručnom štabu selektora Grčke Dimitrisa Itudisa biti i pomoćni trener Milvokija Džoš Openhajmer.

Adetokunbo (27) je član Milvokija od 2013. godine. On je 2019. i 2020. bio proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela NBA lige, a sa Milvokijem je 2021. osvojio šampionski prsten. Grčka će na EP igrati u Grupi C sa selekcijama Estonije, Ukrajine, Velike Britanije, Italije i Hrvatske. EP će biti održano od 1. do 18. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading