KOŠARKAŠKI AMERIČKI PORTAL PISAO O PLJEVALJSKOJ VEZI: Peković pare od NBA ulagao sa Darkom Šarićem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Peković (36) ozbiljno mulja s narko-bosom iz rodnih Pljevalja!

KOŠARKAŠKI AMERIČKI PORTAL PISAO O PLJEVALJSKOJ VEZI: Peković pare od NBA ulagao sa Darkom Šarićem!

Foto: Starsport, Tanjug/J. Ilić

Američki portal specijalizovan za košarku "Kik" setio se crnogorskog centra, a osim što se osvrnuo na karijeru nekadašnjeg igrača i predsednika Partizana, pozabavio se i njegovim privatnim životom posle košarke. Sajt je u prvi plan stavio njegovu kumovsku vezu s Duškom Šarićem, rođenim bratom crnogorskog narko-bosa Darka.

NIŠTA NIJE KRIO

- Neki sportisti posle karijere postanu biznismeni ili TV komentatori, dok je Nikola Peković ušao u svet kriminala. Kako je NBA centar od 72 miliona dolara ušao u posao s narko-bosom? Peković se uvek dovodio u vezu sa sumnjivim likovima, a sve je eskaliralo posle njegovog penzionisanja. Najveća veza je s Darkom Šarićem, jednim od najpoznatijih crnogorskih narko-bosova. Nedugo nakon završetka igračkih dana, u automobilu registrovanom na Pekovića pronađeni su oružje i druga, on nije bio u njemu, dok dvojica bliskih saradnika Šarića jesu - uveli su Amerikanci čitaoce polako u priču o vezi između Pekovića i Šarića i nastavili:

Republika

Foto: Tanjug

Darko Šarić

- Uprkos činjenici da je u pritvoru od 2011, Peković sa Šarićem ima nekoliko poslovnih investicija. Koliko s bliski, svedoči i to što je Peković preuzeo ogroman dug prema banci od 1,15 miliona evra, koji je pripadao Šarićevom bratu Dušku. Nikola Peković nikada nije označen kao narko-bos, ali on nikada nije krio činjenice da je povezan s opasnim ljudima. Šta više, on je kum deci Duška Šarića.

KARIJERA KROZ STATISTIKU

Da Pekovićev život ipak nije samo posao sa sumnjivim ljudima, portal Kik se pobrinuo da argumentuje detaljima ih njegove košarkaške karijere, pre svega iz NBA lige. On je za šest sezona u dresu Minesote zabeležio 271 nastup.

- Pekovića je Minesota draftovala kao 31. pika iako je bio među deset talenata, a sve zbog toga što je tada bio pod ugovorom s grčkim Panatinaikosom. Zbog tog ugovora je u NBA debitovao tek 2010. i u ruki sezoni imao 5,5 poena i tri skoka po meču. Naredne sezone on je postao startni centar umesto povređenog Darka Miličića i došao do prosečno 13,9 poena i 7,4 skoka po meču - navodi sajk Kik, ne baveći se Pekovićevim najbolji godinama u najjačoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading