Ponižavanje do koske: Srbija pobedila Albaniju 68 razlike!

Autor:

Sport

16.07.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlići" vratili rivala na fabrička podešavanja.

Ponižavanje do koske: Srbija pobedila Albaniju 68 razlike!

Foto: KSS

U20 reprezentacija Srbije

Muška košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina savladala je danas selekciju Albanije sa čak 68 poena razlike - 116:48 (37:11, 36:10, 21:13, 22:14).

Meč je odigran u okviru drugog kola D grupe na Evropskom prvenstvu B divizije u Tbilisiju.

Za manje od tri minuta utakmice protiv Albanije, naši momici su nanizali 13 poena, nijedan nisu primili. To je samo bio uvod u veoma dobro prvo poluvreme tokom kojeg je Srbija ubacila čak 73 poena, na pauzu utišla sa kapitalom od 52 poena.

Sjajni procenti šuta, odlična kontrola skoka, ne mnogo grešaka i ravnomerno raspoređena minutaža i svi igrači upisani u listu strelaca – tako je do kraja igra našeg tima protiv nejakih Albanaca.

Republika

Foto: KSS

U20 reprezentacija Srbije

Selekcija koju predvodi novi trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović posle dva odigrana kola ima maksimalan učinak jer je u prvom kolu deklasirala Slovačku sa 112:63.

Na meču protiv Albanije najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Mihailo Bošković sa 20 poena, uz osam asistencija. Luka Paunović je dodao 17 poena, Petar Kovačević 14, a Marko Andrić i Nikola Manojlovic po 10 poena.

Naredni meč košarkaška selekcija Srbije do 20 godina igraće sutra u 17 časova protiv Finske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading