ATAMAN POSLE POBEDE PROTIV ZVEZDE: Štimac će biti bolji, vežbali smo napad

Autor:

Sport

12.01.2018

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman izjavio je njegov klub timskom igrom stigao do pobede nad Crvenom zvezdom u 17. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: euroleague.net
Štimac se nije proslavio protiv Zvezde

Efes je na svom terenu slavio sa 104:95. 

- Igrali smo odličnu timsku košarku večeras u napadu. Igrali smo sa dva plejmejkera Erikom Mekolumom i Tonijem Daglasom i to je pomoglo u organizaciji napada. Pokušali smo da napadnemo Tejlora Ročestija za koga znamo da ima problema u odbrani, dobro smo kretali loptu i postigli 104 poena, najviše u sezoni, ali najvažnije su asistencije, prvi put u sezoni smo imali više od 20 - rekao je Ataman posle meča. 


Efes je večeras došao do pete pobede u sezoni.

- Ove nedelje smo četiri dana vežbali napad, sada sledi vežbanje odbrane. Večeras nismo imali doprinos od Vladimira Štimca, ali je on odličan igrač i igraće bolje. Mislim da ćemo u ostatku sezone biti dobra ekiša. Mentalno smo spremni, dobro smo trenirali i igrači žele pobede. Znaju da su teško poraženi u Beogradu u prvoj utakmici i čestitam igračima jer su pokazali dobru utakmicu i timski rad - rekao je Ataman. 

Štimac je protiv Zvezde ubacio samo dva poena za devet minuta na parketu. Za to vreme je imao tri skoka i jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading