Jovanović poručio: Bićemo KONKURENTNI u svim takmičenjima, svestan sam gde sam došao!

Autor:

Sport

12.07.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima velike planove.

Jovanović poručio: Bićemo KONKURENTNI u svim takmičenjima, svestan sam gde sam došao!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović dao je prvu izjavu kao trener Crvene zvezde.

On je u razgovoru za klupski sajt poručio da je svestan šta ga čeka na užarenoj klupi crveno-belih.

Čeka me veliki izazov, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati - rekao je bivši trener FMP-a i Cibone.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Zvezdu očekuju veliki izazovi u narednoj sezoni.

Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar da izađe na crtu svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre.

Za kraj, imao je poruku i za navijače.

- Podrška naših navijača nam je izuzetno važna. Kada je imate od najboljih i najvernijih navijača, a Zvezdine pristalice to svakako jesu, sve će biti lakše. Naše je da radimo, da se borimo, da odnosom prema dresu opravdano poverenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading