Kraj karijere Vladimira Micova!

Autor:

Sport

10.07.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan oproštaj od košarke iskusnog krilnog asa.

Kraj karijere Vladimira Micova!

Foto: Starsport

Vladimir Micov

Proslavljeni srpski košarkaš Vladimir Micov (37) odlučio je da završi karijeru.

Ovu odluku Srbina saopštio je Miško Ražnatović, vlasnik agencije "Beobasket", koji je podelio reči Micova putem društvenih mreža.

Proteklu 21 godinu, imao sam privilegiju da moj posao bude igra, da pobedjujem, da gubim, da učim, da posle poraza pomeram limite i obaram sopstvene rekorde. Svaki put bilo je čast, privilegija i zadovoljstvo izaći na teren i samo igrati košarku. Imao sam sreću da radim rame uz rame sa nekim od najboljih trenera i igrača koje poznajem. Nakon dve decenije, dvanaest klubova, osam gradova i sedam država, iz igre izlazim ispunjen i zadovoljan.

Ni za čim ne žalim. Ovom poslednjom sezonom, zatvorio sam krug. Hvala svima koji su na bilo koji način u bilo kom trenutku bili uz mene.

 

 

Podsetimo da Micov u košarkašu penziju otišao pošto je minulu sezonu proveo u podgoričkoj Budućnosti, a lane je igrao za Armani, CSKA, Galatasaraj, Kantu, Panionios, Partizan, Lavove i OKK Beograd. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading