Radonja za pare prodao obraz!

Autor:

Sport

01.07.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak promenio mišljenje.

Radonja za pare prodao obraz!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Stara izreka kaže: "Menja mišljenje kao čarape", a upravo se tako poneo crnogorski stručnjak Dejan Radonjić i okrenuo ćurak! Dosadašnji strateg Crvene zvezde nakon osvajanja triplete s klubom iz Beograda, i to četvrti put, promenio je sredinu i potpisao za Panatinaikos.

PROTIV BRAĆE

Radonjin potez sve je iznenadio, posebno jer su "zeleni" najveći gradski rival atinskog Olimpijakosa, Zvezdinog "bratskog kluba", za koji je on imao samo reči hvale i čiji je duks rado oblačio.

- Olimpijakos je najveći klub u Evropi, osvojili su tri titule Evrolige, a čak dve u poslednjih deset godina. Kroz ovaj klub prošle su velike košarkaške legende i to samo govori o njihovoj veličini - izjavljivao je ranije Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Pored toga, Dejan nije imao lepo mišljenje i o vlasniku Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu, koji je poznat po tome što smenjuje trenere na nekoliko meseci. Kako saznaje Srpski telegraf, Radonjić je čak nedavno tvrdio prijateljima da ne želi da radi za takvog čoveka.

- Ne razmišljam o Panatinaikosu. Samo mi još treba s Dimitrisom da sarađujem - ispovedio se Radonjić prijateljima.

Međutim, para vrti gde burgija neće, pa je obraz lako na prodaju. Zvezda mu je nudila milion evra za dve sezone plus bonuse, dok je crnogorski stručnjak od "zelenih dobio" takođe ugovor na dve godine i za to vreme će inkasirati 1.200.000 evra, tačnije 600.000 godišnje. U prevodu, okrenuo je leđa Zvezdi za 200.000 evra. On je čak otišao i korak dalje, pa se slikao s vlasnikom kluba, koji ga je ugostio u svojoj farmaceutskoj kompaniji, a nakon postignutog sporazuma Dejan je poručio da je srećan što je deo "zelenih".

- Veoma sam uzbuđen i osećam veliku čast što sam član velike porodice Panatinaikosa, jednog od najvažnijih timova u Evropi. Želim da zahvalim ljudima iz tima na poverenju i podršci koju sam dobio, što mi mnogo znači - rekao je Radonjić.

NI ZBOGOM NI HVALA

S druge strane, ljubimac delija zaboravio je da se oprosti od kluba u kojem je dobio status legende i s kojim je osvojio 15 trofeja za dva mandata. Radonjić je bez reči napustio Mali Kalemegdan, ali, i pored toga, crveno-beli su mu poželeli sreću u daljoj karijeri.

- Crvena zvezda ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu - saopštila je uprava kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading