ŽOC uticao na ljude u Feneru da dovedu Itudisa na klupu!

Autor:

Sport

21.06.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener košarkaša Fenerbahčea je Dimtiris Itudis!

ŽOC uticao na ljude u Feneru da dovedu Itudisa na klupu!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Dojučerašnji strateg CSKA će u Istanbulu zameniti Aleksandra Đorđevića koji je pre nekoliko dana sa Fenerom osvojio titulu u Turskoj.

Tokom promcije Itudisa, Maurisio Đeradinii, generalni direktor žuto-crnih iz Istanbula je potvrdio da je Željko pomogao da njegov kum dođe na kormilo Fenera:

 

 

- Danas, dužnost mi je da poželim dobrodošlicu treneru Itudisu u porodicu Fenerbahčea i da mu poželim sreću, Mislim da je vreme da prepustimo "pozornicu" treneru koji je mlad, kvalifikovan i može da bude značajan za Fener. Da se vratim na trenera Itudisa, ne moram da objašnjavam ko je on, šta je uradio. Poznajem ga nekoliko godina. Imamo zajedničkog prijatelja, Željka Obradovića. On je delom pomogao da se uspostavi kontakt. Itudis je radio veliki posao u CSKA. Nije slučajnost da je osvojio toliko toga. Ali, mislim da je impresivno i šta je uradio u svojoj jedinoj sezoni u Turskoj- rekao je Đordini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading