Crvena zvezda je osvojila triplu krunu, a okosnica košarkaškog tima crveno-belih ipak nije završila sezonu!

Autor:

Sport

21.06.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana pošto su postali prvaci Srbije, a prethodno osvojili ABA ligu i Kup Radivoja Koraća, prvotimci Zvezde Luka Mitrović i Branko Lazić će igrati humanitarnu utakmicu Mozzart Koš za sreću.

Crvena zvezda je osvojila triplu krunu, a okosnica košarkaškog tima crveno-belih ipak nije završila sezonu!

Foto: Starsport

Dobrotvorni spektakl održaće se na terenima KK Partizan na Kalemegdanu u utorak, 21. juna od 19 časova, a Lazić i Mitrović biće samo jedni od mnogobrojnih učesnika u meču koji će pokušati da prikupi sredstva za izgradnju kuće ugroženoj porodici Stojićević iz Pećinaca.

Pored crveno-belog tandema, Mozzart Koš za sreću igraće proslavljeni košarkaši Željko Rebrača, Stefan Birčević, Ivan Paunić... Glumci Miodrag Dragičević, Stevan Piale, Mladen Sovilj, teniser Hamad Međedović, učesnici Survivor-a Stefan Nevistić i Stevan Stevanović, reperi Boško Ćirković Škabo, Nikola Jelić Mikri, Miloš Grubor Bigru i mnogi drugi.

Republika

Foto: Aleksandar Grašić

Memorijalni turnir Koš za sreću

Samohrana majka Svetlana Stojićević iz Prhova u opštini Pećinci živi u veoma teškim uslovima sa četvoricom sinova, Bojanom (11), Milanom (14), Markom (15) i Kristijanom (17), te ocem Radovanom koji nema uslova za penziju, a Svetlana nema posao i život joj je dodatno otežan slabovidošću.

Jedini stalni prihod koji ova porodica ima jesu socijalna pomoć i dečiji dodatak što je ukupno oko 35.000 dinara, nedovoljno za normalan život. Porodica živi u staroj kući sa tri sobe, u jednoj spavaju deda i dva unuka, u drugoj svi ostali, a u dvorištu je još davno započeta nova kuća koja još uvek nije završena.

Republika

Foto: Aleksandar Grašić

Memorijalni turnir Koš za sreću

 

Mozzart Koš za sreću će akcijom u utorak 21. juna pokušati da Stojićevićima obezbedi novi dom i bolje životne uslove, uz posredstvo Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" sa kojom Koš za sreću uspešno sarađuje i sve donacije realizuje još od 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading