Marko Barać novi trener Mege!

Autor:

Sport

20.06.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Mega potvrdio je da je novi šef stručnog štaba Marko Barać.

Marko Barać novi trener Mege!

Foto: Starsport

Barać je sa Megom potpisao dvogodišnji ugovor i na klupi tog kluba naslediće Vladimira Jovanovića.

Po potpisivanju ugovora, Barać je istakao da s nestrpljenjem očekuje početak priprema za novu sezonu. Marko Barać je rođen 18. marta 1989. godine u Beogradu.

Trenerskom karijerom je počeo da se bavi 2009. godine kao pomoćni trener u mlađim selekcijama Superfunda, a potom i Crvene zvezde, da bi potom 2013. godine postao glavni trener italijanske ekipe Ortona, posle koje je bio pomoćni trener u poljskom timu Čarni Slupsk.

Od decembra 2016. do juna 2018. godine bio je glavni trener Torlaka, a potom jednu sezonu i trener Mladosti Zemun, dok je prethodne tri godine bio pomoćni trener Igokee.

U prethodnom periodu je u više navrata bio pomoćni trener mlađih nacionalnih selekcija Srbije sa kojima je osvojio bronzu na U18 Evropskom prvenstvu 2012. godine, srebro na U19 Svetskom kupu 2013. godine i bronzu na U20 Evrobasketu 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading