Delije mogu da budu ponosne: Zvezda je jedna velika PORODICA, Terzić uputio MOĆNU čestitku košarkašima!

Autor:

Sport

20.06.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se funkcioner crveno-belih.

Delije mogu da budu ponosne: Zvezda je jedna velika PORODICA, Terzić uputio MOĆNU čestitku košarkašima!

Foto: fkcrvenazvezda

Zvezdan Terzić

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je košarkaškom klubu "crveno-belih" na osvajanju "triple krune".

- Kao predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda, u ime svih nas želim da čestitam KK Crvena zvezda na osvajanju titule šampiona Srbije. Crvena zvezda je jedna velika porodica i izuzetno mi je zadovoljstvo što smo potvrdili dominaciju na svim poljima - istakao je Terzić i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Terzić čestitao Zvezdi

- KK Crvena zvezda je ove godine potpuno dominantno i zasluženo osvojio ABA Ligu, Kup Radivoja Koraća i sada, kao krunu ove uspešne sezone, i trofej nacionalnog prvaka. Ovo je veliki uspeh za celokupno sportsko društvo i ovim putem još jednom čestitam našim košarkašima na ovosezonskim uspesima. Bili smo podrška našim košarkašima i bićemo i ubuduće.


Košarkaši Crvene zvezde su sinoć pobedili FMP 71:59 i stigli do 22, rekordne, titule prvaka Srbije. "Crveno-beli" su ranije ove sezone osvojili regionalnu ABA ligu i Kup Radivoja Koraća.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading