BELINI: Stojaković mi je isprašio gu*icu

Autor:

Sport

09.01.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Belineli, reprezentativac Italije i košarkaš Atlante Hoks, pričao je o najboljim "evropskim" igračima sa kojima je igrao i protiv kojih je igrao.

RepublikaFoto: instagram.com/mbeli21
Marko Belini

Belineli, koji je i dalje jedan do boljih šutera u NBA ligi, napisao je na "The Player’s Tribune" blog gde je izdvojio pet košarkaša.

Na tom spisku se nalaze četiri Evropljanina i jedan Amerikanac (za kojeg je sam priznao da je tu "varao", jer je reč samo o evropskim igračima.

​Listu čine:
 Dirk Novicki Predrag Stojaković
Hedo Turkolu Manu Đinobili
Entoni Parker (Amerikanac, koji je igrajući u Evropi postao ikona). 
RepublikaFoto: instagram.com/mbeli21
Marko Belini

Opisivajući Stojakovića, Belineli je napisao razne zanimljivosti. 


- Kao što sam vam i pre rekao, uvek sam mogao da pogodim šut. Ali, u poređenju sa Peđom sam bio "zidar". On je bio jedan od momaka koje sam gledao kada sam igrao u Evropi, ali nisam imao priliku da ga upoznam, sve do vremena kada smo igrali zajedno u Nju Orleansu. 

- Tokom jednog treninga, Peđa me je izazvao da se takmičimo u šutiranju trojki. Čisto radi zabave. 

Isprašio mi je guzi*u!
RepublikaFoto: instagram.com/mbeli21
Marko Belini

- Ostao sam bez reči, zanemeo... Naravno da sam gubio i pre u šutiranju trojki, ali nikada ovako. Za početak, pogodio je 40 zaredom. Bilo je, izvinite na rečniku, jeb*no nemoguće. Za mene, on je najbolji šuter sa kojim sam igrao, verovatno najbolji u NBA. 

- Takođe, veliki je profesionalac. Pripremao me je da budem bolji, da uvek budem spreman. Značilo mi je to vreme tamo. Kasnije sam sa njim radio u Sakramentu, s tim što je on bio u 'upravi'. Neverovatna je osoba, učio me je kako da budem profesionalac, kako da izgradim karijeru u NBA. Ne znam da li bih i dalje igrao u Americi da nije bilo njega - napisao je Marko Belineli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading