Oglasio se Trifunović: Evo šta je rekao o sukobu sa Radonjićem!

Autor:

Sport

04.06.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasnije!

Oglasio se Trifunović: Evo šta je rekao o sukobu sa Radonjićem!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Košarkaši Partizana izborili su, na veliko zadovljstvo svojih navijača, majstoricu u finalnoj seriji ABA lige pošto su u četvrtom meču pred svojim navijačima apsolutno dominirali i savladaloi Crvenu zvezdu sa 112:84. Peti meč igra se u ponedeljak od 20 časova.

Duel je obeležio i ispad Uroša Trufunovića koji se na kraju meča nesportski poneo prema Dejanu Radonjiću.

Trifunović je isključen, a posle meča je trener Partizana Željko Obradović istakao da je mladi košarkaš pogrešio. Pokušao je Trifunović da se izvini po završetku meča, ali Radonjić odlazeći na konferenciju za medije nije odmah prihvatio to izvinjenje.

Mladi košarkaš se dan kasnije, znatno hladnije glave u izjavi za klupsku televiziju izvinio zbog poteza ističući da nije bilo ništa lično u pitanju.

 - Želeo bih da se izvinim svim članovima na klupi Zvezde. Ništa nije bilo lično, napravio sam pogrešan gest i želim da se izvinim. Ništa lično nije bilo upućeno nikome - rekao je Trifunovič.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading