RADONJIĆ LJUT: Čemu vređanje na plus 25? A onda je pomenuo i Trifunovića sa kojim je ušao u sukob!

Autor:

Sport

03.06.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u četvrtom meču finala ABA lige od Partizana sa 112:84 i sada je rezultat u seriji 2:2.

RADONJIĆ LJUT: Čemu vređanje na plus 25? A onda je pomenuo i Trifunovića sa kojim je ušao u sukob!

Foto: Starsport

Novinarima se posle meča obratio trener crveno-belih Dejan Radonjić.

- Sada je 2:2 posle večerašnjeg duela. Od početka meča smo izgledali nezadovoljavajuće. Izuzetno čvrsta ekipa Partizana, nismo imali kontrolu u napadu, u odbrani smo bili slabi, mekani, dobili su samopouzdanje i kraj meča je takav kakav je bio. Čitave sezone smo apostrofirali da je bitno biti na prvom mestu u ABA ligi, zbog mogućnosti da odlučujući duel igramo pred našim navijačima. Sad smo to dobili, uslov je da izvučemo pouke iz ovog poraza.

Otkud toliko primljenih poena?

- Veliki broj poena je plod odličnog šuta i dobre igre Partizana. Samo treba izvući pouke, uraditi analizu da bismo našli odgovor.

Prognoze za peti, odlučujući meč?

- Jako veliki respekt imam prema Partizanu. Biće velika borba, a prognozama se ne bih bavio. Želimo da dođemo do situacije da savladamo ekipu Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

U jednom trenutku je upitan da li je zadovoljan suđenjem. Radonjić nije bio presrećan zbog toga.

- Ja nisam nikad komentarisao suđenje, kakvo god da je. To je provokacija od pitanja, u najmanju ruku - rekao je Radonjić.

Na kraju je pozvao navijače da bodre Zvezdu protiv večitog rivala, da budu glasni, korektni i da ne obraćaju pažnju na gest Uroša Trifunovića koji je provocirao upravo Radonjića pred kraj meča.

- Mi nijednim svojim gestom na terenu nismo bili nekorektni, nismo nijednim gestom to izazvali. Osećam se jako loše zbog toga. Ne razumem uopšte, na 25 razlike to uraditi - zaključio je Dejan Radonjić. Takođe je rekao kako mu se Željko Obradović odmah izvinio za potez Trifunovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading