RADONJIĆ ZOVE DELIJE NA DRUGI MEČ FINALA: Želimo pune tribine!

Autor:

Sport

28.05.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u drugoj utakmici finalne serije ABA lige ekipu Partizana u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' sutra od 20 časova. Crveno-beli su prvi meč rešili u svoju korist 90:76 i vode sa 1-0 u seriji.

RADONJIĆ ZOVE DELIJE NA DRUGI MEČ FINALA: Želimo pune tribine!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić naglašava da drugi meč ima još veću važnost zbog čega će njegov tim morati da bude veoma skoncentrisan:

- Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren.  Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti. Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedelju uveče - rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić je odigrao vrlo dobar prvi meč, a pred drugu utakmicu poziva na oprez protiv večitog rivala.

 - Pred nama je još teža utakmica nego u petak. Nemamo puno vremena da se odmorimo i pripremimo za novi izazov i utakmicu. Igramo novi meč u razmaku od 48 sati, što je nova situacija jer je u pitanju finalna serija. Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve. Pozivam naše navijače da dodju sutra u još vecem broju i pruže nam još veću i još glasniju podršku - priželjkuje Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading