(VIDEO) Oklahomi nije vredeo ni Vestbrukov "tripl-dabl", Portland srušio Sparse

Autor:

Sport

08.01.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Portlanda ostvarili su pobedu u poslednjim sekundama protiv San Antonio Sparsa 111:110 i to bez najboljeg igrača Demijena Lilarda. Lejkersi prekinuli niz od devet poraza protiv Atlante Houks.

RepublikaFoto: twitter.com/NBA
Trenutak odluke na meču Portland - San Antonio

Najbolji košarkaš Portlanda Demijan Lilard nije igrao derbi protiv San Antonija, pa je u njegovom odsustvu Si Džej Mekalum morao da rešava ovaj duel.

I uradio je to as Blejzersa tako što je pogodio "flouter" u poslednjim sekundama za trijumf domaćina od 111:110. Mekalum je na ovom meču zabeležio 25 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je na drugoj strani Lamarkus Oldridž postigao 30 koševa i imao 14 uhvaćenih lopti.

Lejkersi su najzad uspeli da okončaju seriju poraza i to devet uzastopnih, pošto su u svom "Stejpls centru" uspeli da savladaju Atlantu na krilima Lonza Bola.

"Jezerdžije" su porazile tim iz Džordžije sa ogromnih 132:113, a među osmoricom košarkaša domaćina koji su imali dvocifreni učinak prenjačio je maestralni Bol sa 13 poena, 10 skokova i šest asistencija.

Bez obzira što je Oklahoma poražena u Arizoni od Finiksa sa 114:110, Rasel Vestbruk je ponovo zabeležio tripl-dabl učinak sa 26 poena, 10 skokova i 11 asistencija.

Nije ništa mogao sam, izostala mu je podrška ostalih saigrača koji su ustuknuli pred napadima sjajnog Devina Bukera koji je takođe postigao 26 koševa uz četiri asistencije i dva skoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading