NOVINAR OPISAO DODELU MVP NAGRADE JOKIĆU NIKOLA: PIJAN SAM, ne mogu da pričam!

Autor: M.S.

Sport

23.05.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asu Denvera Nikoli Jokiću MVP nagrada stigla je nedavno u Sombor, a on se napio od sreće.

NOVINAR OPISAO DODELU MVP NAGRADE JOKIĆU  NIKOLA: PIJAN SAM, ne mogu da pričam!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Novinar Denver posta Majk Singer napravio je reportažu o putu delegacije Nagetsa u Srbiju. On je tom prilikom otkrio i da srpski košarkaš nije želeo da se uključi uživo u program TNT televizije zbog velike količine rakije koju je popio.

TAJNI PLAN

Novinar je istakao da su glavni inicijatori odlaska u Srbiju bili trener Nagetsa Majk Meloun i generalni menadžer Denver Nagetsa Tim Koneli. Meloun je zajedno sa Konelijem zaključio da upravo njih dvojica moraju lično da uruče MVP trofej Jokiću, koji je osvojio drugu godinu zaredom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

- Rekao sam mu: "Hajde da odemo u Srbiju i damo mu tu nagradu. Nikola je veoma emotivan, iako ne izgleda tako. To će mu veoma značiti" - potvrdio je Meloun.

Pripreme za put počele su početkom maja, a u ovom iznenađenju učestvovali su i Nikolin menadžer Miško Ražnatović, kao i njegova supruga Natalija. Međutim, delegaciji Denvera najveći problem na ovom putu je bio kako da prenese trofej težak 20 kilograma, a da niko ne sazna. Zbog toga je priznanje pregledano u posebnoj sobi na aerodromu da bi sve ostalo u tajnosti.

Kada su stigli u Beograd, krenuli su za Sombor, a zatim su u štali dočekali Nikolu i to sa tamburašima, cela situacija bila je veoma dirljiva, opisao je Singer. Usledila je mala žurka na Jokićevom imanju, pa srpski košarkaš umalo nije zaboravio za uživo uključenje u program TNT televizije.

PREVIŠE RAKIJE

- Brate, pijan sam, ne mogu sad da radim intervju - rekao je Jokić kamermanu koji ga je podsetio na to.

Na kraju ekipa Denvera je ipak našla način kako da se Džoker uključi u program. Dao je Nikola izjavu ispred štale, a njegov domaćin bio je Erni Džonson. Posle intervjua, Jokić je svoje goste morao da upozori na efekte koje izaziva rakija, koja se delegaciji Denvera svidela, sudeći po svemu ovome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading