BARCOKAS OTVORIO SRCE NAKON F4 U BEOGRADU! Hvala navijačima od srca!

Autor:

Sport

21.05.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpijakosa poraženi su od Barselone sa 84:74 u borbi za treće mesto na fajnal-foru Evrolige koji se održava u Beogradu.

BARCOKAS OTVORIO SRCE NAKON F4 U BEOGRADU! Hvala navijačima od srca!

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas

Posle meča, trener Grčkog tima Jorgos Barcokas je istakao da je ovo bio meč za "čast".

- Očigledno je ovo bila utakmica koja vam ne daje ništa, ali morali smo da je igramo zbog časti morali smo da se borimo za navijače, mislim da je bila dobra utakmica, kao neko malo finale, bilo je dobro. Moram da kažem koliko sam zahvalan zbog navijača i podrške koju smo imali cele sezone i danas. Želim da pomenem Printezisa, mislim da je blagosloven da oseti tu podršku navijača u njegovoj poslednjoj utakmici sa Olimpijakosom u Evropi. Nama je cilj da osvojimo domaću ligu, želeli smo ovde da ostvarimo više, ali ne mogu da se žalim. Srećno timovima u finalu - istakao je Barcokas i dodao:

- Da, imali smo loš procenat za tri poena. Osećam da su neki naši igrači imali pritisak dolazeći ovde. Možda je moja odgovornost što nisam sklonio taj pritisak sa njih. Imali smo najviše procente cele sezone, imali smo po 95 poena po utakmici, sedam puta smo dali i preko 100. Imamo dobre šutere, ali smo imali taj pritisak, što je bio veliki problem.

Barcokas je prokomentarisao i sledeću sezonu.

- Mislim da imamo par dobrih igrača sa ugovorom za sledeću sezonu. Jorgos ima 37 godinu, neki su imali sjajne sezone. Dodaci će biti dva ili tri igrača sa nekim kvalitetom, ali već imamo sasvim dobar tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading