BOMBA! Bodiroga stiže u Evroligu!

Autor:

Sport

20.05.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga trebalo bi uskoro da preuzme jednu od vodećih funkcija u Evroligi, piše Mozzart sport.

BOMBA! Bodiroga stiže u Evroligu!

Foto: Starsport

Bodiroga je imao karijeru bez mrlje, osvojio je tri Evrolige tokom klupske karijere i imao je veliki doprinos u popularizaciji elitnog klupskog takmičenja Starog kontinenta dok je nosio dres Panatinaikosa i Barselone. “Bel meždik” nalazi se na spisku od 50 košarkšakih ličnosti koji su najviše doprineli razvoju i popularizaciji Evrolige.

Navodno bi Bodirogin povratak u Evroligu mogao da bude na stolu već tokom narednog sastanka vlasnika takmičenja, planiranog za sledeću sedmicu (najverovatnije 25. maja).

Podsetimo, pored tri trofeja Evrolige Bodiroga je tokom karijere osvojio brojne pehare u Italiji, Španiji i Grčkoj, dva puta je bio MVP fajnal-fora Evrolige, dok je sa reprezentacijom naše zemlje bio dva puta prvak sveta, tri puta šampion Evrope, a ima i srebrnu medalju sa Olimpijskih igara 1996. godine u Atlanti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VALJAK

20.05.2022 10:34

SVAKA cast, vreme je bilo ! Pravi covek na pravo mesto. Osoba bez afere a ogromno kosarkasko ZNANJE. Dejane SRECNO ti bilo