(VIDEO) Bogdan bolji od Jokića, Bobi fantastičan

Autor: I. V.

Sport

07.01.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski derbi pripao je Bogdanoviću, Bobi je ponovo odigrao veoma dobro, a Van Gandi je izneo veoma čudan razlog što naš centar ne igra više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan je dobio srpski derbi

U meču između Denvera i Sakramenta videli smo novu lošu partiju Nikole Jokića. On se ispromašivao, postigao je samo 8 poena uz 10 skokova i 5 izgubljenih lopti. Njegovi procenti šuta pali su na samo 30% šuta,a kada njemu ne ide Denver teško pobeđuje.

Bogdan je bio nešto bolji. On je ubacio 11 poena i tome dodao 5 asistencija što je sasvim pristojan učinak. Meč prelomio legendarni Vins Karter, koji je 10 od 12 poena postigao u poslednjoj četvrtini.

Detroit je savladao Hjuston. Kris Pol je ubacio 16 poena, imao 13 asistencija, ali nedostajao je Harden bez kog Hjuston nije ista ekipa. Za Detroit Haris je ubacio 27 poena, Marjanović je postigao 10 poena uz 5 skokova i 2 blokade. Nije bilo Dramonda u ekipi ali je Erik Morland dobio prednost nad Bobijem i počeo je meč i odigrao 35 minuta, ubacio je 8 poena i imao isto toliko skokova.

Van Gandi je rekao da sudije imaju različit kriterijum kada je Bobi u pitanju. To nije opravdanje za minutažu koju ima Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading