SRPSKA PRESTONICA ĆE BITI CENTAR EVROPSKE KOŠARKE: Večiti rivali saznali fantastične vesti!

Autor:

Sport

14.05.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastične vesti stižu kada je u pitanju srpska klupska košarka.

SRPSKA PRESTONICA ĆE BITI CENTAR EVROPSKE KOŠARKE: Večiti rivali saznali fantastične vesti!

Foto: Starsport

Evroliga

Atina i Istanbul do sada su bile jedini evropski gradovi koju su mogli da se podiče sa činjenicom da imaju po dva evroligaška tima. Ovoj grupi odabranih uskoro bi mogla da se priključi i srpska prestonica.

Naime, kako prenosi Ismail Šenol, poznati turski novinar, beogradski Večiti rivali su prvi na listi klubova koji bi trebali da zauzmu mesto u košarkaškoj eliti naredne sezone.

Osigurano mesto u eliti za sezonu 2022/23 imaju 13 klubova sa "A licencom", a njima će biti priključeni berlinska Alba, Monako, pobednik Evrokupa Virtus iz Bolonje, šampion regionalne ABA lige, kao i klub koji će dobiti specijalnu pozivnicu za učešće.

 

 

Ismail Šenol ističe da su najbliži specijalnoj pozivnici trenutno Crvena zvezda i Partizan, pa samim tim ukoliko beogradski Večiti rivali budu i direktno odlučivali o šampionu ABA lige, izvesno je da će Srbija i dobiti ono što joj pripada, dva predstavnika u elitnom evropskom klupskom takmičenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading