Trener Žalgirisa: NAVIJAČI ČINE ZVEZDU TAKO POSEBNOM!

Autor:

Sport

06.01.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni litvanski košarkaš i sadašnji trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus dobio je aplauze i ovacije navijača Crvene zvezde uoči utakmice 16. kola Evrolige u Beogradu. Popularni Šaras je za litvanske medije objasnio u čemu leži tajna uspeha crveno-belih.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurohoops TV
Jasikevičijus: Izgubili smo glavu u beogradskoj atmosferi

- Nismo se bavili atmosferom i psihičkom snagom rivala. Nismo uradili mnogo toga o čemu smo razmišljali. U ovoj atmosferi, tim moraju da vode napadači, moraju da imaju loptu ovde i ona mora da se kreće. Danas to nije bio slučaj. Nismo imali hladnu glavu i bolja rešenja. Fizički smo se nosili, ali smo mentalno napravili mnogo grešaka...

Posebno je Jasikevičijus apostrofirao ulogu Zvezdinih navijača u trijumfu njihovog kluba 77:65.

- To je donekle i logično, jer morate da razumete da su se neki od igrača po prvi put su se susreli sa ovakvom atmosferom, to je ono što ovaj tim čini posebnim. Šta zapravo Zvezda ima - ove fenomenalne navijače - rekao je Jasikevičijus za litvanske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading