PONIŽAVAJU GA NA SVAKOM KORAKU: Mnogo ih boli Jokićeva dominacija - nekadašnji košarkaš podigao glas protiv srpskog asa!

Autor:

Sport

11.05.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako ne mogu da se pomire sa činjenicom da Srbin već dve godine vlada američkim košarkaškim parketima.

PONIŽAVAJU GA NA SVAKOM KORAKU: Mnogo ih boli Jokićeva dominacija - nekadašnji košarkaš podigao glas protiv srpskog asa!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić je po drugi put uzastopno proglašen za najkoristnijeg igrača NBA lige, ali ovaj izbor mnogima na području SAD-a se nije dopao.

Jedan od onih koji osporavaju izbor srpskog košarkaškog reprezentativca je i nekadašnji osvajač prstena 2003. godine sa ekipom San Antonija, Stiven Džekson. On je komentarišući izbor MVP-ja ovosezonskog takmičenja izjavio:

- Jokić je sjajan, bolji nego što sam ja ikada bio, ne želim ništa da mu oduzmem, ali nije dvostruki MVP. Postoje i drugi košarkaši koji imaju sjajne sezone, najbolje u karijeri, čiji timovi imaju šansu da osvoje titulu. A ako poznajete igru, znate da Denver nije imao šansu za titulu. To su činjenice, nije da želim da ga ponizim - istakao je Džekson, a zatim i direktno prozvao sve ljubitelje košarke koji i glasaju u izboru za MVP igrača:

- Svi ovi glasači koji nikada nisu igrali košarku, koji znaju da kucaju po tastaturi, uništili su igru i mnogim igračima karijere.

Za kraj je Stiven Džekson izneo i predlog:

- Imam ideju, dopustite da 75 najboljih košarkaša u istoriji imaju glas, i da svake godine glasaju za MVP. Prosto je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading