NIJE MU OSTAO DUŽAN: Žestok odgovor Mišku Ražnatoviću!

Autor:

Sport

08.05.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura.

NIJE MU OSTAO DUŽAN: Žestok odgovor Mišku Ražnatoviću!

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Legendarni hrvatski košarkaš, a sada predsednik HKS, Dino Rađa žestoko je odgovorio Mišku Ražnatoviću.

Naime, poznati menadžer najavio je da će sve svoje košarkaše povući iz hrvatskih klubova, ukoliko oni napuste ABA ligu.

Republika

Foto: KSS

Dino Rađa

Sada mu je stigao odgovor od Rađe.

- Ta izjava je dokaz kako se rukovodi privatnim interesima, a ne interesima i dobrobiti košarke. Jer, krenimo ovako. Danko Branković od leta je slobodan igrač. On odlazi iz Cibone. Ko mu je menadžer? Miško Ražnatović. Šta od toga ima hrvatska košarka? Ništa. Šta će od toga imati Cibona, hoće li dobiti odštetu, a godinama je radila s Brankovićem? Neće. Hvala, doviđenja...  - istakao je Rađa i dodao:

- Tu dolazimo do situacije u kojoj se izvrću činjenice. Posao menadžera je da radi za igrača, a ovde igrači rade za menadžera. Menadžer treba da sluša želje igrača, a ne obrnuto. Ovde su izokrenute stvari. Menadžeri vode i odlučuju o svemu. Nadam se da će doći jedan pametan dečko, pa će kazati menadžeru, 'vidi, ja ne želim da idem iz Cibone''.

On je naglasio da nije protiv AdmiralBet ABA lige, uverava da HKS ne zabranjuje hrvatskim klubovima da se u njoj takmiče, ali smatra da bi je trebalo reorganizovati.

- Mi smo da tu ligu vode Savezi, da je oni organizuju, da se u njoj ograniči broj stranaca. Da se kroz tu ligu tada pronađe najbolji mogući put za košarku svih onih koji tu ligu sastavljaju, a ne samo nekih. Mi, nadalje, niti jednom hrvatskom klubom ne zabranjujemo da igra AdmiralBetABA ligu, mi smo samo ponudili našu ideju, naš projekat, naše rešenje. Pa 'ajmo videti šta rade drugi, 'ajmo s njima igrati. Možemo se smejati Alpe Adria ligi, ali tamo igraju i Slovenci, isti oni koji su evropski prvaci, koji su izbacili jednog Prepeliča, Murića, Dragića. 'Ajmo videti kako su to napravili. Ne razumem zašto se postavljamo s visoka, u stilu, 'mi smo Hrvatska'...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading