JASNO KO DAN: Partizan U EVROLIGI, samo ako se desi OVO!

Autor:

Sport

30.04.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Paritzana propustili su prvu priliku da se plasiraju u Evroligu preko Evrokupa pošto su u osmini finala poraženi od turske Burse 103:95 pred 19.000 gledalaca u beogradkoj Areni.

JASNO KO DAN: Partizan U EVROLIGI, samo ako se desi OVO!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pred meč sa Bursom

Crno-beli će kartu za elitu tražiti kroz osvajanje ABA lige, ali postoji i opcija zelenog stola, ukoliko ruski klubovi ostanu suspendovani zbog ruske agresije na Ukrajinu. O svim mogućim situacijama govorio je i Ostoja Mijailović, predsednik "parnog valjka".

Partizan svakako neće odlučivati o tome. Ako nas budu pozvali, mi taj poziv nećemo odbiti. Ali, kao Partizan ništa nećemo tražiti. Već sam nekoliko puta rekao da mi je jako žao zbog svega što se dešava između Rusije i Ukrajine. Imamo jako dobre odnose sa CSKA, sa njihovim menadžmentom, imamo i kontakte sa drugim klubovima koji su isključeni. Mislim da je dosta nepravedno prema klubovima koji su bili okosnica evropske košarke decenijama unazad. To je loše, ali mi nismo toliko moćni da možemo nešto da uradimo. Od te njihove štete mi ne očekujemo ništa - rekao je Mijailović.

Republika

Foto: Starsport

 

Prvi čovek kluba iz Humske izvukao je i nešto pozitivno posle poraza izabranika Željka Obradovića protiv tima Dušana Alimpijevića u Beogradu.

- O tome sam pre nekoliko dana razgovarao sa Željkom. Mi nećemo odustati od naših mladih igrača. Možda bi iskusniji Amerikanci, sa NBA iskustvom, ovakve utakmice dobili. Ali, siguran sam da će na duže staze talentovani, mladi više dati ekipi. I rezultatski i sa finansijske strane. Imali smo daleko najmlađu ekipu u Evrokupu. Možda smo sa neke strane cenu te mladosti i platili - zaključio je čelnik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading