SA SUZAMA U OČIMA: Kukoč o Sretenoviću - Beogradski MANGUP kojem je grad Split KLICAO kao da je NJIHOV!

Autor:

Sport

29.04.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni i Zoran igrali su zajedno pet godina u dresu Jugoplastike i osvojili su devet trofeja, a posebno se ističu tri pehara prvaka Evrope zaredom.

SA SUZAMA U OČIMA: Kukoč o Sretenoviću - Beogradski MANGUP kojem je grad Split KLICAO kao da je NJIHOV!

Foto: printskrin/youtube

Zoran Sretenović

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Zoran Sretenović preminuo je u četvrtak u Beogradu u 58. godini.

Smrt nekadašnjeg plejmejkera uznemirila je sve ljubitelje igre pod obručima na teritoriji bivše Jugoslavije, a od bivšeg asa Crvene zvezde i Partizana sa suzama u očima oprostio se i legendarni Toni Kukoč.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Pa šta je ovo, odlaze samo dobri ljudi. Pre četiri meseca Goran Sobin, a sad Zoran Sretenović. To je bio čovek kojeg nije bilo teško voleti. Super osoba, super saigrač, razumeli smo se od prvog dana. Njega je grad Split voleo kao da je rođen u njemu. Kao igrač, uvek je bio podređen ekipi. Kada bi timu dobro išlo on ne bi ni šutirao, a pogodio je toliko važnih šuteva. Bio je duhovit tip, beogradski mangup krcat zezatorskim trikovima - rekao je Toni Kukoč u izjavi za zagrebački Večernji list

Zoran Sretenović i Toni Kukoč zajedno su igrali za Jugoplastiku od 1986. do 1991. godine kada su osvojili tri pehara prvaka Evrope zaredom (1989-1991), četiri titule šampiona SFRJ i dva nacionalna Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading