JOKIĆ NAKON 0:3! Ništa još nije GOTOVO!

Autor:

Sport

22.04.2022

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić ne gubi nadu nakon što je njegov tim upisao i treći poraz u prvoj rundi plej-ofa protiv Golden Stejta.

JOKIĆ NAKON 0:3! Ništa još nije GOTOVO!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Na konferenciji za medije posle meča je upitan koja je njegova poruka saigračima.

- Da nije gotovo. Dokle god se budemo trudili kao danas sve će biti dobro. Oni su dobar tim, ali smo mi pokazali da možemo da igramo sa njima. Bili smo agresivni. Oni su talentovana ekipa koja pogađa svoje šuteve. Znaju da igraju zajedno. Mi smo na kraju imali lošu šutersku selekciju i nekoliko izgubljenih lopti. Oni su ubacili 18 trojki i u proseku beleže 16-17 trojki u ovoj seriji. To je njihovo oružje. Veoma ih je teško čuvati. Imaju tri, zapravo četiri sjajna poentera i ostale koji prihvataju svoju rolu. Zato su osvajali titule. 

- Bila je interesantna utakmica. Borili smo se, bili smo dosta agresivniji nego u prethodne dve utakmice. Sjajno smo šutirali, skakali i asistirali. Imali smo ritam, ali i 17 izgubljenih lopti... Oni su bili u ovakvim situacijama i znaju kako da reše te bitne lopte i bitne minute. Ovo je još jedan nauk za nas- istakao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading