NIKOLA, UZALUD SE TRUDIŠ: Novi poraz Denvera uprkos sjajnoj partiji Jokića, Voriorsi vode sa 3:0!

Autor:

Sport

22.04.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su i u trećem meču prve runde plej-ofa protiv Golden Stejt Voriorsa (113:118).

NIKOLA, UZALUD SE TRUDIŠ: Novi poraz Denvera uprkos sjajnoj partiji Jokića, Voriorsi vode sa 3:0!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

 Srpski centar je treći duel u Koloradu završio sa 37 poena (14/22 iz igre, 2/3 za tri), 18 skokova, pet asistencija, tri ukradene, ali i pet izgubljenih lopti.

Poređenja radi, ukoliko izostavimo Erona Gordona, Jokić je imao četiri skoka više od preostalih devet igrača Nagetsa na ovom meču.

 

 

Upravo je Gordon bio taj koji je Jokiću bio kakava-takva podrška i meč je završio sa 18 poena i 12 skokova uz četiri asistencije.

Naredni meč dve ekipe igra se u nedelju od 21:30 po srednjeevropskom vremenu. Ukoliko Nagetsi budu poraženi, Jokić će postati prvi aktuelni MVP koji je izbačen već u prvoj rundi plej-ofa bez iti jedne pobede.

Košarkaši Memfisa poveli su protiv Minesote sa 2:1, pošto su na gostujućem terenu nadoknadili minus od 26 poena i pobedili 104:95. Sa druge strane  Dalas Maveriksi su u plej-of seriji poveli 2:1, jer su i bez povređenog Luke Dončića savladali u gostima Jutu sa 126:118.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading