MILOJEVIĆ PRED DUEL SA OLIMPIJOM: Agresivna odbrana i mirna ruka i glava

Autor:

Sport

04.01.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević izjavio je da veruje da će njegova ekipa uz agresivnu odbranu i "mirnu glavu" uspeti da dođe u priliku da pobedi Olimpiju u predstojećem meču ABA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Milojević očekuje težak meč u Ljubljani

Košarkaši Mege u petak gostuju Olimpiji u utakmici 15. kola ABA lige.

- Očekuje nas prvi meč u novoj godini protiv Olimpije u Ljubljani. Igramo protiv vrlo kvalitetnog protivnika. Porazi u neizvesnim završnicama u nekim prethodnim mečevima uticali su na našu mladu ekipu, ali verujem da ćemo nastaviti da rastemo i da će u skladu s time doći i pobede - rekao je Milojević i dodao:

- Dobro radimo na treninzima i verujem da ćemo uz agresivnu odbranu tokom celog meča i mirnu ruku i glavu kada se meč prelama, uspeti da dodjemo u priliku da zabeležimo trijumf i tako popravimo naš plasman na tabeli.

Mega je na pretposlednjem, 11. mestu na tabeli regionalnog takmičenja, sa četiri pobede i deset poraza.

- Znamo kvalitete Olimpije, ali smo svesni i naših prednosti. Na nama je da damo sve od sebe, a to podrazumeva pre svega agresivnu odbranu i puno energije na terenu. Ukoliko uspemo da uvedemo Olimpiju u naš ritam na utakmici, verujem ćemo imati dobru šansu da slavimo na teškom gostovanju i tako na pravi način započnemo novu godinu - rekao je centar Mege Goga Bitadze.

Utakmica dva kluba biće odigrana u petak od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading