STIŽE CENTAR IZ NBA LIGE: Dolazi dabl-dabl mašina!

Autor:

Sport

16.04.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazani centar na pragu Evrolige.

STIŽE CENTAR IZ NBA LIGE: Dolazi dabl-dabl mašina!

Foto: Starsport

Ognjen Kuzmić protiv Panatinaikosa

Turski košarkaš Enes Fridom (nekada Kanter) nema klub, otkad su ga Hjuston Roketsi otpustili pre dva meseca, a sada je pričao o svojim planovima za budućnost.

- Moj cilj je da se vratim u NBA, jer tamo želim da igram. Ipak, ako se ne dogodi, moram da kažem da mi se najviše sviđa Panatinaikos, ali i Olimpijakos i još nekoliko klubova - rekao je Kanter grčkom novinaru Etikosu Kirikasu, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Enes Kanter protiv Nikole Jokića

- Prvo bih, naravno, morao da se sastanem sa premijerom Grčke, da se rukujemo i da mu se zahvalim što je primio turske izbeglice. To je važno za odnos ove dve zemlje. Pričali bismo o mom potencijalnom dolasku u Panatinaikos, jer ukoliko dođem u Grčku neće to biti samo zbog košarke, želim da izgradim nešto važno između ova dva naroda. Mi jedmo istu hranu, kulture su nam slične i nismo toliko različiti. Panatinaikos je moj prvi izbor u Evropi i setimo se da je tamo igrao moj dobar prijatelj Mario Hezonja - dodao je 29-gosišnji Turčin.

Inače, Enes Kanter je od poslednjih osam sezona u NBA ligi, čak u četiri imao dabl-dabl prosek.

Fridom je u NBA ligu otišao 2011. godine kada ga je Juta, u kojoj je proveo četiri sezone, birala sa treće pozicije na draftu. Posle je igrao još za Oklahomu, Njujork, Portland i Boston, dok je u Hjustonu dobio otkaz čim je trejdovan u tu franšizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading