VESTBRUK SE PRAVDA: Nisam ja KRIV!

Autor:

Sport

12.04.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaljuje krivicu na druge.

VESTBRUK SE PRAVDA: Nisam ja KRIV!

Foto: Tanjug/AP

Rasel Vestbruk

Los Anđeles Lejkersi iza sebe imaju katastrofalnu sezonu u kojoj nisu uspeli da dođu do plej-ofa.

Mnogi za to najviše krive Rasela Vestbruka, ali se on ne slaže sa takvim konstatacijama.

- Nisam siguran da sam ja bio problem. Kada sam tek došao ovde, osetio sam da nikad nisam dobio poštenu priliku samo da budem ono što treba da budem kako bih pomogao timu - rekao je Vestbruk i dodao:

- Kada sam došao ovde bio sam, nažalost, osoba o kojoj su smišljali priče ko sam, šta sam, šta radim, u šta verujem, a koje nisu istinite. Uvek sam morao da se dokazujem što po mom mišljenju nije pošteno. Nije bilo razloga da to radim.

Vesbtruk ne krije da je imao problema sa trenerom Frenkom Vogelom, koji je u međuvremenu napustio klupu Lejkersa.

Republika

Foto: Tanjug/AP/Mark J Terrill

Frenk Vogel

- Nisam siguran šta je bio njegov problem samnom ili nisam siguran zašto. Ne mogu da vam dam pravi odgovor zašto se nikad nismo povezali. To je nešto na šta on mora da odgovori. Imao sam osećaj da moram da mu se dokažem i moje sposobnosti i šta mogu da uradim u ovoj igri. Nažalost, to nije bilo u mojim rukama.

Novinara je zanimalo koliko su često razgovarali o strategiji igre kada su na terenu bili Lebron Džejms, Entoni Dejvis i on.

- Nažalost, voleo bih da se nikad nisu dogodile stvari koje ste pomenuli. Ali ti razgovori nikada nisu vođeni ni na koji način. Da nekako smislimo kako ćemo igrati i šta je bilo najbolje kada smo bili na parketu. Dakle, to je to - zaključio je popularni Ras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading