SAVRŠEN KRAJ REGULARNOG DELA: Bogdanović ponovo dvocifren, sipao trojke sa svih strana! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.04.2022

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica sa stilom.

SAVRŠEN KRAJ REGULARNOG DELA: Bogdanović ponovo dvocifren, sipao trojke sa svih strana! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bek Atlante Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Hjuston u Teksasu rezultatom 130:114 u poslednjem meču regularnog dela sezone.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je solidan meč. Postigao je 14 poena, a tome dodao sedam asistencija i šest skokova.

On je na utakmici postigao četiri trojke, pa se sad nalazi na 13. mestu u istoriji Atlante po broju ubačenih trojki, nakon što je pretekao Denisa Šrudera.

 

Hokse je do trijjumfa predvodio Tre Jang sa 28 poena i 11 asistencija, a pratili su ga Galinari sa 26, Hanter sa 22 i Kapela sa dabl-dablom od 18 poena i čak 13 skokova.

U ekipi Hjustona se istakao Džejlen Grin koji je ostvario rekord karijere sa 41 poenom. To je prva partija nekog od Hjustonovih rukija sa 40 ili više poena još od Hakima Oladžuvona.

Kevin Porter je dodao 26 poena, osam skokova i šest asistencija, a dvocifreni su bili još Gerison Metjus sa 14 poena i Kenjon Martin junior sa 11.

Ovaj meč je bio ujedno i poslednji za Hjuston koji je poslednjeplasirana ekipa na Zapadu. Atalanta je sezonu okončala na devetom mestu Istočne konferencije i pred njom je bitka u plej-in turniru.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading