ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Partizanu stigle pretnje pred osminu finala Evrokupa!

Autor:

Sport

09.04.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac se oglasio pred dolazak u Beograd.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Partizanu stigle pretnje pred osminu finala Evrokupa!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nakon pobede nad Zvezdom

Košarkaši Partizana u osmini finala Evrokupa dočekaće ekipu Bursaspora.

Turski tim predvodi bivši igrač Mornara Derik Nidam.

- Zadovoljni smo, cilj je bio da se domognem plej-ofa u Evrokupu. To što se igra na jednu utakmicu nam i odgovara, jer je potrebno da samo jedno veče budemo posebno raspoloženi kako bi nastavili dalje - rekao je Nidam za Mozzartsport.

Amerikanac je svestan kakav ga posao čeka protiv Partizana.

- Težak zadatak je pred nama. Prilično sam siguran da je Partizan favorit. Legendarni trener kao što je Obradović, prema mom mišljenju najbolji u Evropi, nesumnjivo će dobro spremiti tim. Da budem iskren, taj tim je napravljen za Evroligu i pred nama je veliki izazov - rekao je on i dodao:

- Trener Obradović. Vratio je pobednički mentalitet, ponos Partizanu. Videli smo i u Evrokupu da ti momci daju sve od sebe na svakoj utakmici i krasi ih zajedništvo. To je sve zasluga trenera. Uspeo je da uklopi sve te igrače i ubedi ih da veruju u sistem. To je teško uraditi.

Nidam je pun reči hvale za Kevina Pantera i Zeka Ledeja.

- Igrao sam protiv Kevina Pantera kada je bio u Zvezdi. Veoma talentovan strelac, ima strašno telo. Ledej je sjajna četvorka, veoma snažan, lepak koji drži Partizanov tim na okupu. Njih dvojicu vidim kao lidere. Oni iznesu na teren šta god da Obradović isplanira.

Grobari su jedno od najjačih oružja Partizana, a to zna i Nidam.

- To su jedni od najboljih navijača. Uvek je bilo zabavno igrati pred njima. Buka koju prave, navijanje, zviždanje - divno je igrati za, ali i protiv njih. Sjajna atmosfera. Prilično sam siguran da će imati punu dvoranu u plej-ofu. Biće to jedinstveno iskustvo, koje je mali broj igrača mogao da iskusi.

Amerikanac poručuje da njegov tim u Beograd dolazi po trijumf.

- Očekujte ratnike. Dolazimo sa željom da pobedimo. Zbog činjenice da se igra samo jedan meč verujemo da imamo šansu. Daćemo sve od sebe, igrati sjajnu odbranu, potruditi se da napad funkcioniše. Videćemo, ukoliko ostanemo u egalu do kraja, verujem da imamo šansu- zaključuje Nidam za Mozzartsport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading