(VIDEO) RUTINSKA POBEDA ŠAMPIONA: Zvezda trojkama srušila Olimpiju

Autor:

Sport

02.01.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Olimpije rezultatom 80:76 (16:18, 24:19, 22:19, 18:20) u meču 14. kola regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje košarkaša Zvezde

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Tejlor Ročesti sa 16 poena, dok su Džejms Feldin i Nemanja Dangubić ubacili po 13. U poraženoj ekipi najbolji je bio Džordan Morgan sa 15 poena.

Crvena zvezda je na ovom meču postigla 13 trojki. Utakmica je odigrana pred više od 6.000 gledalaca.

Zvezda je tek u poslednjoj četvrtiniuspela da stekne nešto osetniju prednost, u dva navrata imala je devet poena prednosti, ali je Olimpija u poslednjih minut i po uspela da dođe na samo tri poena zaostatka. Crveno-beli su ipak nakon tajm-auta Dušana Alimpijevića, dvojke Džejmsa Feldina i onda dobre odbrane na drugoj strani uspeli da prelome meč u svojoj korist.

 

 

 

 

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 12 pobeda i dva poraza. Olimpija ima skor od pet trijumfa i devet poraza.

Crveno-beli će u narednom kolu, 8. januara gostovati ekipi Budućnosti. Olimpija će na svom terenu igrati sa ekipom Mega Bemaksa.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading