OVO JOŠ NISTE VIDELI: Košarku su pretvorili u LAKRDIJU - pokušali su da nameste meč, ali je Savez odmah REAGOVAO, usledile su drakonske KAZNE! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.04.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne informacije stižu iz Malte, tj. iz malteškog košarkaškog šampionata.

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Košarku su pretvorili u LAKRDIJU - pokušali su da nameste meč, ali je Savez odmah REAGOVAO, usledile su drakonske KAZNE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaški klubovi Depiro i Hibernians okončali su svoj prvenstveni susret rezultatom 69:66 i ništa u tome ne bi bilo čudno da dve ekipe u poslednjih šest minuta meča jednostavno nisu želele da zabeleže niti jedan poen.

Upravo navedni rezultat je omogućavao obema ekipama bolju poziciju pred start plej-ofa nacionalnog šampionata Malte, pa su usledile "greške" kojima se ceo košarkaški svet smeje. 

Igrači su upućivali nerezonske šuteve, prebacivali tablu, gubili lopte, čekali da vreme napada istekne,...

Na kraju je susret završen onako kako su svi želeli, ali je ubrzo usledila reakcija Košarkaškog saveza Malte. Navedeni susret je poništen, a zbog nameštanja obe ekipe su momentalno izbačene iz lige i to, kako je navedeno u saopštenju saveza, zbog "neodržavanja očekivanog standarda i integriteta i ozbiljnog narušavanja pravila igre i košarke".

Svakako snimak sa navedenog susreta treba pogledati...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading