Alimpijević: I u 2018. da nastavimo sa pobedama!

Autor:

Sport

01.01.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je pred novi meč u ABA ligi protiv ljubljanske Olimpije da veruje da njegovi izabranici mogu i u predstojećoj godini da nastave sa pobedama.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević najavljuje nove pobede u novoj godini

- Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju, radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica - rekao je trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević.

Crveno-beli dočekuju Olimpiju kao vodeći tim na tabeli ABA lige, a duel protiv "Zmajčeka" će poslužiti Zvezdi kao veoma dobra provera pred evroligaški meč protiv Žalgirisa 5. januara.

- Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa, i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5.januara, kada će nam biti tek pet punih meseci od trenutka kada smo se okupili pred novu sezonu - rekao je Alimpijević.

Strateg igrača Zvezde je iskoristio priliku da pozove "Delije" da u što većem broju dođu u "Pionir" i uliju snagu igračima pred veliki broj bitnih utakmica koje im slede u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading