ZEMLJOTRES NA MALOM KALEMEGDANU: Ljubimac Delija najavio povratak u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

29.03.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači šampiona Srbije, ABA lige i Kupa Radivoja Koraća u transu.

ZEMLJOTRES NA MALOM KALEMEGDANU: Ljubimac Delija najavio povratak u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Boban Marjanović i Marko Gudurić

Reprezentativac Srbije Marko Gudurić nikada nije krio svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi. Nedavno je u Beogradu gostovao sa ekipom Fenerbahčea, a otkrio je kakao se osećao u tom trenutku.

Na zagrevanju sam pevao Zvezdine pesme i svaki put mi je drago kada se vratim. Svaki put kada igram protiv Zvezde nekako mi je poseban osećaj koji ne mogu da opišem. Uvijek mi taj duel izazove emocije. Sve mislim, igrao sam tri četiri  puta do sada, pa će mi peti put  biti nešto normalnije, ali... ne mogu to da opišem. Zaista je poseban osećaj - rekao je Gudurić za banjalučki "ATV".

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić i Marko Gudurić

Ljubav prema crveno-beloj boji je nasledio od oca.

Ja sam od malih nogu navijao za Crvenu zvezdu, to znaju svi moji prijatelji i svi koji me poznaju. Tako sam vaspitan, tako to ide kod nas. Ako ti otac navija za Zvezdu onda i ti navijaš. To je stvar kućnog vaspitanja. Kada sam bio mali moj krajnji cilj bio je da zaigram u Zvezdinom dresu. Nisam tada razmišljao o svemu ovome što mi se kasnije desilo, i Fenerbahče, i NBA, jedini san mi je bio da igram za Zvezdu. Nije bilo lako. Trebalo je mnoge stvari da se poklope, ali kada sam to doživio...Sećam se svoje prve sezone i utakmice protiv Bajerna iz Minhena, bila je važna za prolazak u Top 16 fazu, tada su mi prvi put skandirali ime. Tada je i moj otac pustio suzu i zaplakao. Bilo je baš emotivno. Uvek se lepo vratiti, videti sve te ljude i navijače. Zato kažem da će Crvena zvezda uvek imati posebno mesto u mom srcu.

Na kraju je otkrio da bi ponovo voleo da zaigra za voljeni klub.

Nikada se ne zna šta život nosi i šta je kome zapisano. Zašto da ne? Kažem Zvezda će uvek imati posebno mesto kod mene. Možda jednog dana-videćemo - dao je nadu Delijama as turskog Fenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jova

29.03.2022 21:43

Kroz pet GODINE ,kao TEODOSIC