TEKSAS GORI ZBOG BOBIJA: Marjanović je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

24.03.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i strateg Dalasa.

TEKSAS GORI ZBOG BOBIJA: Marjanović je UDARNA VEST!

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Centar Dalasa Boban Marjanović odigrao je tek tri meča od 27. decembra prošle godine, navijači Meveriksa žele da ga vide više na parketu, a trener franšize iz Teksasa Džejson Kid pokušao je da objasni zbog čega Bobi ne dobija minute.

Može da igra, uvek je bio spreman da pomogne kada je potrebno. Savršen je primer istinskog profesionalca. Ne igra, ali uvek je spreman kada ga prozovem. Pritom obavlja sav dodatan posao. Često poslednji završava treninge. Dobrog je raspoloženja. Biće prilike da zaigra i pomogne nam da dođemo do pobede, ali ne mogu da kažem kad. U ligi se sve više igra sa niskim petorkama i sve je teže za njega - naveo je nekada sjajni plejmejker.

 

 

Podsetimo da je franšiza iz Teksasa trenutno petoplasirana na Zapadu, a više puta je apostrofiran sjajan odnos koji Srbin ima sa slovenačkim saigračem Lukom Dončićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading