LUČIĆ O JOKIĆEVOM NEIGRANJU ZA SRBIJU: Ne pada mi na pamet da...

Autor:

Sport

21.03.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Lučić pričao je o tome što je Nikola Jokić želeo da igra za Orlove samo na jednom od poslednja tri velika takmičenja.

LUČIĆ O JOKIĆEVOM NEIGRANJU ZA SRBIJU: Ne pada mi na pamet da...

Foto: Starsport

Vladimir Lučić, Nikola Milutinov i Nikola Jokić

Podsetimo, aktuelni MVP NBA lige je boje Srbije branio na Mundobasketu 2019. godine, a dve godine pre i posle toga je odbijao pozive.

Jokić je 2017. propustio Eurobasket, a prošlog leta ne bi igrao ni na Olimpijskim igrama, čak i da se naša reprezentacija kvalifikovala za Tokio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Sada je o toj temi pričao košarkaš Bajerna iz Minhena Vladimir Lučić.

Ne pada mi na pamet da govorim da li neko treba ili ne treba da igra. To je uvek osetljivo pitanje. Mene, iskreno, ne zanima mišljenje javnosti osim uskog kruga mojih bliskih ljudi. Ne mogu ja da znam koliko nekog nešto boli ili ne boli. Ljudi nemaju predstavu na šta naša tela liče posle 80 ili 90 utakmica u sezoni - rekao je Lučić za "ATV".

Republika

Foto: Euroleague.net

 

Takođe je pričao i o srebrnoj medalji sa Evropskog prvenstva 2017. godine, kada je od Srbije u finalu bolja bila Slovenija.

Sve je bilo specifično, od priprema do odlaska u Istanbul. Tim je sastavljen od 12 zdravih igrača, Bogdan Bogdanović je bio lider, isticao se i Boban Marjanović kao NBA igrač, a ostalih deset momaka bili su spremni da preuzmu sporedne uloge. Bili smo prava ekipa, podredili smo se timu. I danas mi je žao zbog tog finala. I uopšte, stvari koje su mi se dešavale u vezi reprezentacije, volio bih kada bih mogao to da promenim - poručio je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading