POLJSKA GORI! IPAK JE MORAO DA ODE: Nakon što se digla KUKA i MOTIKA, Ponitka IZDAO Ruse!

Autor:

Sport

18.03.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popustio je pod pritiskom javnosti.

POLJSKA GORI! IPAK JE MORAO DA ODE: Nakon što se digla KUKA i MOTIKA, Ponitka IZDAO Ruse!

Foto: Starsport

Mateuš Ponitka

Krilni košarkaš Mateuš Ponitka ipak je raskinuo ugovor sa Zenitom, usled burnog pritiska poljske javnosti. Kapiten reprezentacije Poljske najpre je, poput ostalih stranaca predvođenih Beronom i Lojdom, odlučio da ostane u Sankt Peterburgu, ali je morao da se predomisli.

Ponitka se našao na "stubu srama" zbog ruske intervencije u Ukrajini, koja je započeta 24. februara, a najglasniji je bio nekadašnji centar Vašington Vizadrsa Marćin Gortat.

Ponitka je oduvek bio individualac, doneo je odluku kakvu smo i očekivali od njega... Samo misli na sebe. Tužno je što je kapiten reprezentacije Poljske. Sada zaslužuje duplu kritiku zbog toga! - naveo je Gortan pre nego što je Ponitka "digao sidro".

 

 

Zenit se zahvalio 28-godišnjaku na svemu što je učinio u plavo-belom dresu koji je obukao još 2019. godine i poželeo mu je sreću u nastavku karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading