AKO ZVEZDA IZBORI TOP 8 EVROLIGE! Igraće na pokrivenoj Marakani?

Autor: M.S.

Sport

13.03.2022

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije u potpunom transu!

AKO ZVEZDA IZBORI TOP 8 EVROLIGE! Igraće na pokrivenoj Marakani?

Foto: Starsport/Ilustracija

Košarkaši Crvene zvezde su na dobrom putu da ispišu istoriju i plasiraju se na fajnal-for Evrolige! Crveno-beli su u poslednja četiri meča srušili evropske velikane, kao što su Fenerbahče (74:69), Baskonija (86:83), Real Madrid (65:62) i Makabi (84:77) i sve su bliži plasmanu u plej-of. Izabranici Dejana Radonjića na novoformiranoj tabeli Evrolige, nakon uklanjanja rezultata ruskih klubova CSKA, Zenita i Uniksa zbog rata u Ukrajini, zauzimaju osmo mesto, sa skorom 11-12.

Arena bi bila mala ako bi se Zvezda plasirala na završni turnir Evrolige, morali bismo da igramo na fudbalskom stadionu, objasnio je legendarni čelnik crveno-belih

PRAVI SPEKTAKL

Dobri rezultati izabranika Dejana Radonjića stvorili su veliku euforiju među navijačama. Delije ih već vide na fajnal-foru, koji će drugi put biti odigran u Beogradu od 19. do 21. maja. Ovakav rasplet situacije nije nemoguć, posebno jer je srpski klub pokazao da može da se nosi sa svima.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Cvetković

Ukoliko se ovo desi, legendarni košarkaš crveno-belih Vladimir Cvetković istakao je da bi završni turnir morao da se igra na Marakani.

- Bio bi neviđan uspeh kada bi se Zvezda plasirala na fajnal-for. Tresao bi se Beograd. Toliko bi navijača želelo da prisustvuje tim utakmicama da bi morala Marakana da se pokrije, pa tamo da se igra. Naravno, to ne bi bilo moguće, zato će biti dovoljna i Arena. Bilo bi preko 20.000 ljudi sigurno, pravi spektakl - objasnio je Cvetković.

SUVI KVALITET

- Može Zvezda svakog da dobije, nema više nepobedivih ekipa u Evroligi. Videli ste kako su prošli Real Madrid, Fenerbahče i ostali. Srpski tim ih nije dobio na sreću, već isključivo na kvalitet. Dobro su naštimovali formu, bitno je samo da se ne umore zbog velikog broja utakmica - zaključio je bivši reprezentativac.

Ukoliko ostanu na osmom mestu, košarkaše Zvezde čeka težak posao u plej-ofu. Crveno-beli bi se u tom slučaju sastali sa Barselonom, koja je prva na tabeli. Međutim, popularni Cvele veruje da izabranici Dejana Radonjića imaju snage da se nose sa Kataloncima iako su Španci bili bolji u prvom delu u sezoni sa 76:69.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading