DEMONSTRACIJA SILE: Delije u transu, Zvezda je pokazala ko je ŠAMPION!

Autor:

Sport

28.02.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ligaški deo Prve ženske košarkaške lige Srbije polako ulazi u samu završnicu.

DEMONSTRACIJA SILE: Delije u transu, Zvezda je pokazala ko je ŠAMPION!

Foto: Pixabay.com/ HeungSoon

U utakmici 19. kola elitnog ranga srpske ženske košarke, zvanični srpski šampion, ekipa Crvene zvezde gostovala je u Nišu i pokazala još jednom zašto je duži niz godina najbolja ekipa na ovim prostorima.

Ekipa trenera Dragana Vukovića deklasirala je domaćina, niški Student, sa čak 60 poena razlike. Na kraju crveno-bele su slavile rezultatom 104:44 (27:12, 27:8, 24:12, 26:12),

O dominaciji devojaka u crveno-belim dresovima govori podatak da su čak šest igračica imale dvocifren košgeterski učinak. Milica Bojović i Dunja Zečević postigle su po 15 poena, poen manje ubacila je Jelena Jovanović, Marija Avlijaš je ubacija 13, Nadežda Nedeljkov 12, a Milina Mišeljić 11 poena.

Nakon ovog susreta Crvena zvezda je lider prvoligaškog karavana sa skorom od 17 pobeda i jednog poraza, dok ekipi iz Niša sa skorom 2-17 sledi grčevita borba za opstanak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading