VREME JE ZA NOVU POBEDU U EL: Zvezda gostuje OMILJENOJ mušteriji!

Autor:

Sport

25.02.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarakša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim čeka teško gostovanje protiv Panatinaikosa u Atini, ali da će uraditi sve da odigraju dobar meč.

VREME JE ZA NOVU POBEDU U EL: Zvezda gostuje OMILJENOJ mušteriji!

Foto: Starsport

Crveno-beli večeras od 20 sati igraju protiv Panatinaikosa u 27. kolu Evrolige.

- Čeka nas izuzetno težak raspored u narednom periodu, a sve pocinje gostovanjem Panatinaikosu. Na nama je sada da uradimo sve što je moguće, kako bismo što spremniji dočekali duel sa Panatinaikosom - rekao je Radonjić novinarima pred polazak u Atinu.

Republika

Foto: Starsport


Crvena zvezda je na svom parketu u novembru ubedljivo savladala grčku ekipu 81:48, a Radonjić je istakao da očekuje drugačiji meč.

- Očekujemo sigurno drugačiji mec. Oni su u odnosu na taj duel napravili određene promene, nekoliko igrača je došlo, nekoliko otišlo. Panatinaikos ima kvalitet, ima fizički kapacitet i sada igramo u Atini. Istorija Panatinaikosa je za ogroman respekt. Potrudićemo se da što bolje odigramo meč - rekao je Radonjić i dodao da Majk Cirbes nece putovati u Atinu sa ekipom.

Košarkaš Ognjen Dobrić kaže da će odbrana biti ključna.

- Očekuje nas malo naporniji raspored i uspeli smo ovih nekoliko dana da se odmorimo i pripremimo za utakmice koje nam dolaze. Prva od tih utakmcia je Panatinaikos u Atini. Igraju dobro u tranziciji, koju moramo da im zatvorimo i onesposobimo im to oružje. Moramo ih ubaciti u naš ritam, u našu odbranu, u naš sistem i da iz toga tražimo prednosti i gradimo rezultat od prvog minuta - poručio je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading