GROBARI SLAVE: Fantastična vest iz Evrolige za Partizan!

Autor:

Sport

22.02.2022

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Monaka upisali su važan trijumf u zaostalom meču 20. kola Evrolige.

GROBARI SLAVE: Fantastična vest iz Evrolige za Partizan!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Monako je na domaćem terenu savladao Uniks iz Kazanja sa 79:76.

Ekipa Saša Obradovića sada je sedma na tabeli sa skorom 13-13, dok je Uniks na poziciji osam sa istim brojem trijumfa, ali jednim neuspehom manje. Ovaj trijumf ide na ruku i Partizanu, koji navija da Uniks ne završi među najboljih osam, kako bi i finalista Evrokupa naredne sezone igrao u Evroligi.

Monako je u poslednjoj četvrtini ispustio prednost od 15 poena razlike. Klub iz Kazanja je uspeo da izjednači na 20 sekundi pre kraja, ali uzalud.

Majk Džejms je pogodio nestvarnu trojku i doneo pobedu svom timu. Imao je Uniks nekoliko sekundi da organizuje poslednji posed, ali Hezonja nije dao dobar pâs Spisuu, te je meč završen u korist Monaka.

U pobedničkom taboru najbolji je bio upravo Džejms sa 25 poena i sedam asistencija, Dialo i Motiejunas su postigli po 11, dok je Hol dodao 10 poena. Srpski košarkaš Danilo Anđušić meč ke završio sa devet poena, a uz to je imao po skok i asistenciju.

Mario Hezonja je bio najefikasniji u Uniksu sa 20 poena, Lorenco Braun je postigao 16, a Mejo 15 koševa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading